Albert Visser

Spreekt tijdens:
Panel
Albert Visser is tien jaar actief geweest bij FreshCotton als IT-, Proces- en Marketingmanager. In deze rol was hij eindverantwoordlijk voor de eCommerce, traffic en klantloyaliteit (retentie).

Lees meer

Alec Minnema

Spreekt tijdens:
Keynote 1

Data Science consultant bij Ordina VisionWorks
Dr. Alec Minnema van Ordina VisionWorks is een expert op het gebied van product returns en data analytics. Alec is gepromoveerd op product returns aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hierover heeft hij gepubliceerd in de Harvard Business Review blog,

Lees meer

Art Klijn, Dagvoorzitter

Art heeft in diverse rollen gewerkt bij de overheid, het bedrijfsleven en in de management consultancy. Hij is een gerenommeerd strategie consultant in de wereld van persoonsgegevens, privacy, (digitale) identiteiten, klantgerichte dienstverlening, internetfraudee en technologie. Tevens wordt Art veelvuldig gevraagd als dagvoorzitter en spreker op seminars en congressen over deze thema's.

Branko Schuurman

Spreekt tijdens: 1e ronde parallelsessies
VP Marketing & Programs bij DHL Parcel Benelux
Branko Schuurman werkt al 13 jaar aan de toekomst van pakketvervoer in de Benelux. Hierbij is hij dagelijks bezig de wensen van verzenders en ontvangers te vertalen in vernieuwende en betrouwbare logistieke services. Binnen de focus van Deutsche Post DHL Group geeft hij de groei in e-commerce in de Benelux en Europa een extra duw in de rug.

Corstiaan Smit

Business Development Manager bij PostNL

Sinds 2012 werk ik voor PostNL. Vanuit eerdere rollen in operationeel en projectmanagement ben ik nu verantwoordelijk voor de nieuwste innovatie van PostNL op het gebied van 24/7 ontvangen en verzenden van pakketten. In 2016 is de proef van 15 Pakket- en briefautomaten van start gegaan in Almere met als doel te leren over de klantwens betreffende onbemand ontvangen en verzenden.  

Erwin Bruggink

Spreekt tijdens:
Panel
Een expert in de transitie van offline, online en omnichannel. Nog voordat online shopping en e-commerce echt groot werd had hij het al in de praktijk gebracht. Als founding father heeft hij met Redcoon een online concept mee ontwikkeld en opgezet.

Lees meer

Jan Minnee

Spreekt tijdens: Keynote 4
Directeur & Mede-oprichter Retourplaza
Jan Minnee (30) is samen met zijn mede-oprichters in 2015 begonnen met Retourplaza. Het doel: in samenwerking met webwinkels hun retouren en restvoorraad artikelen de best mogelijke 2e kans geven via unieke Grading software en een eigen consumenten verkoopplatform.

Lees meer

Klaas Jan Boersma

Spreekt tijdens:
Keynote 2
Product Manager Logistiek via bol.com
Klaas Jan is sinds 2015 werkzaam bij bol.com als Product Manager Logistiek en werkte eerder ook al in de Telecom en Consumer electronics. Hij is verantwoordelijk voor het beheer en innovatie van de dienst Logistiek via bol.com.

Lees meer

Maurice Smedts

Spreekt tijdens: Keynote 3
Commercial Director at Ingram Micro Commerce EMEA
Maurice heeft ruime ervaring in de e-commerce-industrie, hij werkt samen met internationale merken en retailers om de online verkoop te verhogen en hun supply chain te optimaliseren. Maurice heeft gewerkt met retailers zoals ASOS, bol.com en Zalando en wereldwijde merken zoals Danone, Philips en Unilever.

Lees meer

Nick Vreeswijk

Spreekt tijdens:
Keynote 5

Operationeel manager Fietskoeriers.nl
Nick (28) begon als fietskoerier en groeide door tot operationeel manager van Fietskoeriers.nl. Hij geeft leiding aan zo’n 150 fietskoeriers van Cycloon Post & Fietskoeriers. Ook de geleverde kwaliteit van de 18 partner-koeriersbedrijven valt onder zijn verantwoordelijkheid. 

Lees meer

Rene Gijsman

Spreekt tijdens:
Panel

COO of Kleertjes.com
Rene is de COO van Kleertjes.com, een van de meest succesvolle Kids Fashion Online Retailers in Nederland. Hij is actief geweest in het beheren van operationele processen zoals: Warehousing, Assembly, Supply Chain, Distribution, Customer Service, ICT en Content Production.

Lees meer

Sander Beckers

Spreekt tijdens: 2e ronde parallelsessies
Business Intelligence Specialist bij De Nieuwe Zaak

Tijdens zijn vorige baan aan de Rijksuniversiteit Groningen heeft hij gepubliceerd in Harvard Business Review, diverse vakbladen, en wetenschappelijk tijdschriften op het gebied van marketing en data.

Lees meer

Sander Bolmer

Spreekt tijdens: Keynote 6
Director Warehousing & Distribution bij Wehkamp
Sander Bolmer is binnen wehkamp eindverantwoordelijk voor Warehousing & Distribution en is daar werkzaam sinds 2008. Vanuit die rol is hij nadrukkelijk betrokken bij het continu verbeteren van fulfilment processen van wehkamp en onder meer de implementatie van het geautomatiseerde distributiecentrum in Zwolle dat eind 2015 haar deuren opende.

Lees meer

Thijs Bosgoed

Spreekt tijdens: 1e ronde parallelsessies
Oprichting, CEO BuyBay
Thijs is ex topsporter, heeft de CityDeal/Groupon Benelux roll out gedaan, is vervolgens Head Groupon Goods EMA geworden en heeft in die rol 2,5 jaar in Istanbul gewoond om vervolgens terug te keren en BuyBay op te richten in 2014.

Tibert Verhagen

Spreekt tijdens: 2e ronde parallelsessies
Associate professor E-business aan de Hogeschool van Amsterdam

Tibert Verhagen is als associate professor E-business werkzaam aan de Hogeschool van Amsterdam. Zijn onderzoek richt zich op de invloed van nieuwe vormen van technologie op consumentengedrag.

Lees meer

Deel dit online via social media

FacebookTwitterLinkedin

GASTHEER

GOLD SPONSOR

SILVER SPONSOR

BRONZE SPONSOR

gemeenteAlmere Landmark website WelcomeTrack website Advisie website