Big Data Expo

De tweedaagse vakbeurs Big Data Expo geeft aan bedrijven en instellingen de mogelijkheid om hun kennis en kunde te presenteren aan een grote groep specifieke bezoekers die op zoek zijn naar oplossingen om hun data relevant te maken.

bekijk de website »

e-Academy

e-Academy: voor toptalent in e-business
Thuiswinkel e-Academy slaat een brug tussen het onderwijs en de e-sector. Samen met opleiders en bedrijven zorgt dit actieprogramma voor meer digitaal toptalent en e-business-professionals. Zo tillen we onze branche naar een hoger niveau.
Logistiek & E-commerce is toegevoegd aan de kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Kom dus op 15 juni naar Logistiek & E-commerce en ontvang 7 Permanente Educatie (PE)-punten voor het e-Academy Register!

Bekijk de website »

Emerce

Emerce is een multichannelplatform over online business en marketing. Emerce biedt beslissers in e-business inspiratie en kennis. Dat gebeurt op verschillende manieren. Het platform Emerce omvat het magazine dat negen keer per jaar verschijnt, speciale edities zoals de Emerce 100, eGuide, de nieuwssite, e-mailnieuwsbrieven, webseminars, RSS-feeds, mobile en evenementen zoals Emerce eDay, eRetail, Tech Live!, E-commerce Live!,en Digital Marketing Live! Emerce organiseert daarnaast awards zoals Dutch Interactive Awards en Website van het Jaar. Emerce opleidingen leidt de e-business professionals op tot vooraanstaande innovators.

BEKIJK DE WEBSITE »

Ecommerce News

Ecommerce News schrijft al jaren over alles wat met ecommerce te maken heeft. Dit weblog richt zich met name op online spelers buiten de top 100 en komt elke dag met actueel nieuws, interessante interviews en verfrissende eventverslagen.

Bekijk de website »

Gemeente Almere

Gastheer van de Vakdag Logistiek & E-commerce

Almere is een jonge dynamische stad met bijkans 200.000 inwoners. Ze is daarmee de 7e stad van Nederland.

De inwoners zijn eigentijds, maken gebruik van social media en van de mogelijkheden om artikelen online te bestellen. Almere heeft meer dan 700 geregistreerde webshops en heeft relatief het hoogste aantal clicks op de sites van het world wide web. Niet verwonderlijk dat Almere wel eens wordt genoemd als e-commercehoofdstad van Nederland.

Lees meer

LogistiekProfs

LogistiekProfs.nl is het online platform voor professionals uit het logistieke vakgebied. Dagelijks publiceren wij het laatste nieuws, trends en ontwikkelingen in de branche zodat u op de hoogte blijft van wat er speelt in uw branche.

BEKIJK DE WEBSITE »

Thuiswinkel.org

Thuiswinkel.org is dé belangenvereniging voor ruim 2.000 webwinkels in Nederland en geeft het keurmerk Thuiswinkel Waarborg uit. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor webwinkels en consumenten: online kopen bij betrouwbare webwinkels. Daarnaast is Thuiswinkel.org de kennis-, informatie- en netwerkplek voor online winkels en partners.

Bekijk de website »

Webshop Vakbeurs

De Webshop Vakbeurs – hét e-commerce event van 2017 - komt voor de allereerste keer naar België. De Webshop Vakbeurs richt zich op ondernemers die willen starten met een webshop, entrepreneurs die hun online kanaal willen optimaliseren en op gevestigde namen die naast fysieke verkoop de stap naar online verkoop willen maken. Parallel aan de beurs vindt er een uitgebreid lezingenprogramma plaats dat gratis toegankelijk is voor de bezoekers.

BEKIJK DE WEBSITE »    

Webwinkel Kamer

Ben jij ook professioneel met jouw webwinkel bezig en wil je samenwerken met andere webwinkeliers? Wij zijn je sparringpartners, vol met kennis en ervaring die we graag met je delen.
Bij de Webwinkel Kamer kom je in contact met andere webwinkeliers. Wij weten als geen ander dat samenwerken en kennis delen leidt tot een efficiëntere bedrijfsvoering, tot een verhoging van je omzet en verlaging van je kosten.

Bekijk de website »

Lees meer

Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen is het belangrijkste e-commerce event van de Benelux. Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om meer rendement uit jouw online activiteiten te halen ben je bij de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres. Na 11 succesvolle edities met dit jaar een recordaantal bezoekers van 11.116, volgt in 2018 een nieuwe editie boordevol interessante sprekers, relevante thema's en vele exposanten.

bekijk de website »

Deel dit online via social media

FacebookTwitterLinkedin

GASTHEER

GOLD SPONSOR

SILVER SPONSOR

BRONZE SPONSOR

gemeenteAlmere Landmark website WelcomeTrack website Advisie website