• Home
  • Nieuws
  • Gemeente Almere is Gastheer van de Vakdag Logistiek & E-commerce

Gemeente Almere is Gastheer van de Vakdag Logistiek & E-commerce

Gemeente Almere is op dinsdag 16 juni 2015 Gastheer van de Vakdag Logistiek & E-commerce in Hotel Almere. En de Wethouder voor Economische Ontwikkeling, Mark Pol, nodigt u van harte uit om deel te nemen aan deze Vakdag.

Het congres staat in het teken van de landelijke ontwikkeling op het gebied van de logistiek en  e-commerce. Toonaangevende sprekers zullen u inspireren in deze fascinerende branche.  De gemeente Almere heet u van harte welkom en zal dit doen blijken door u een warm onthaal te geven in Hotel Almere dat representatief genoemd kan worden als het gaat om het gastheerschap van Almere in zijn geheel. Hotel Almere ligt prominent aan de A6 en bij de entree van Almere Stad. Het vogelbeeldmerk van Hotel Almere (de toekan) geeft  aan dat het Hotel Almere de beste plek is waar men voor het jaarlijkse congres “logistiek en e-commerce” ook daadwerkelijk naar ”toe kan”.

Vanaf de zijlijn zult u ook iets van Almere kunnen zien, horen en beleven. Er zal een Almere-stand zijn om u te voorzien van specifieke informatie over de logistiek en de e-commerce in Almere. We willen u graag laten weten dat e-commerce “hot” is in Almere op basis van het feit dat de Almeerse bevolking eigentijds is en veelvuldig gebruik maakt van de e-commercekanalen. Almere is topscorer als het gaat om het doen van internetbestellingen.  Reden waartoe het aantrekkelijk is voor  logistiek Nederland om ook in Almere manifest aanwezig te zijn. Ik zal u aan het begin van het middagprogramma daar in a nutshell graag iets meer over willen vertellen.
 
Maar het congres heeft echter een landelijke betekenis en om die reden wil de gemeente Almere u in staat stellen uitgebreid met elkaar te netwerken.  De gemeente Almere biedt u een borrel of ander drankje aan na afloop van het officiële deel van het  congres.  Bij het huiswaarts keren vertrouwen wij erop dat u in de meest brede zin bent bijgepraat over logistiek en e-commerce. En om Almere in uw herinnering vast te leggen biedt de gemeente u na afloop nog wat informatie aan om u te inspireren Almere nader te leren kennen b.v. door een bezoek te brengen aan ons moderne en zeer goed gevulde winkelstadshart.
 
Almere houdt van e-commerce en Almere houdt van ondernemen. En ondernemen ? Dat kan in Almere.  
 
Ik hoop u 16 juni 2015 persoonlijk te mogen ontmoeten in Almere en wens u bij voorbaat een goed en inspirerend congres toe.    
 
Mark Pol (wethouder Economische Ontwikkeling en Financiën van de gemeente Almere)

Deel dit online via social media

FacebookTwitterLinkedin

GASTHEER

GOLD SPONSOR

SILVER SPONSOR

BRONZE SPONSOR

gemeenteAlmere Landmark website WelcomeTrack website Advisie website