• Home
  • Nieuws
  • BuyBay; Transparantie en vertrouwen essentieel om retouren samen goed te managen

BuyBay; Transparantie en vertrouwen essentieel om retouren samen goed te managen

“Uiteindelijk gaat het er om dat we een steeds groter wordende stroom aan retourgoederen op een zo snel en efficiënt mogelijke manier weer verkopen. Vertrouwen, transparantie en de mogelijkheid om dit zelf te controleren zijn essentieel in de samenwerking met onze partners,” zegt Thijs Bosgoed, oprichter en CEO van BuyBay.

Partner Dashboard
Vertrouwen krijg je door openheid te geven over de dingen die je doet. Een speciaal ontwikkeld dashboard zorgt er niet alleen voor dat onze partners te allen tijde inzicht hebben in de verkoopstatus van hun retourproducten, maar dat zij dit proces ook helemaal zelf kunnen managen. De software die voor het dashboard ontwikkeld is zorgt ervoor dat de producten zichzelf direct aan de consument verkopen via BuyBay’s uitgebreide Europese verkoopnetwerk.

Ambitie
BuyBay werkt op dit moment samen met nagenoeg alle grote etailers in Nederland en richt zich daarnaast ook op samenwerking met distributeurs, merken en producenten om het hele
retourproces zo efficiënt mogelijk in te richten. Inmiddels is uitbreiding naar de Duitse markt een feit en wil BuyBay de komende jaren de rest van Europa veroveren. Thijs spreekt tijdens de eerste parallelsessie. Hij zal daarbij niet alleen ingaan op de visie van BuyBay, maar ook op de ontwikkelingen in de markt en de toegevoegde waarde van machine learning.

Deel dit online via social media

FacebookTwitterLinkedin

GASTHEER

GOLD SPONSOR

SILVER SPONSOR

BRONZE SPONSOR

gemeenteAlmere Landmark website WelcomeTrack website Advisie website