Het kan in Almere

Almere is een jonge dynamische stad met bijkans 200.000 inwoners. Ze is daarmee de 7e stad van Nederland.

De inwoners zijn eigentijds, maken gebruik van social media en van de mogelijkheden om artikelen online te bestellen. Almere heeft meer dan 700 geregistreerde webshops en heeft relatief het hoogste aantal clicks op de sites van het world wide web. Niet verwonderlijk dat Almere wel eens wordt genoemd als e-commercehoofdstad van Nederland.


Almere heeft ruimte voor logistieke bedrijven, heeft een prima infrastructuur op velerlei gebied. Ze beschikt over veel arbeidspotentieel vooral op logistiek gebied. Almere is uitgegroeid tot een volwassen stad met een uniek eigentijds stadshart waar het goed toeven is voor funshoppen en terrasbezoek.

Als het om het vestigen van bedrijven gaat, acteert Almere vraaggericht. Dat wil zeggen dat de behoefte van het te vestigen bedrijf centraal staat in het vestigingsproces. Van gemeentezijde worden bedrijven voor, tijdens en na de vestiging persoonlijk begeleid door medewerkers van de afdeling Economische Zaken.

In Almere is het goed wonen en werken. De stad heeft zich ontwikkeld tot een complete stad waar genoten kan worden van natuur en waar het goed recreëren is onder andere op het water.

Kortom: het kan in Almere

Almere

Deel dit online via social media

FacebookTwitterLinkedin

GASTHEER

GOLD SPONSOR

SILVER SPONSOR

BRONZE SPONSOR

gemeenteAlmere Landmark website WelcomeTrack website Advisie website